مقالات ایمپلنت

ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان میبرد؟

مدت زمان انجام ایمپلنت دیجیتال

 ایمپلنت دیجیتال از جمله روش‌های جدیدی است که امروزه برای کاشت ایمپلنت دندان در دندان پزشکی‌ها به کار گرفته می‌شود. با این وجود ممکن است که مراجعه کنندگان در خصوص مدت زمان انجام کاشت ایمپلنت دیجیتال دندان کنجکاو باشند. این اشخاص جهت رسیدن به نتیجه مطلوب و دلخواه خود لازم است تا صبوری به خرج دهند، با توجه به اهمیت موضوع قصد داریم تا در این مقاله با بررسی مدت زمان مراحل ایمپلنت دیجیتال و عوامل تاثیر گذار بر زمان این پروسه درمانی اطلاعات جامعی را در اختیار شما قرار دهیم.

مدت زمان کاشت ایمپلنت دیجیتال 

این موضوع که ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان می‌برد به نحوه به کارگیری این روش توسط افراد کاربلد در مطب‌ها بستگی دارد. هرچه این اشخاص مهارت و تجربه بالاتری در کاشت ایمپلنت دندان داشته باشند می‌توانند نتایج بهتری را در مدت زمان کمتر برای مراجعه کنندگان عزیز رقم بزنند.

مدت زمان انجام حدودی این عمل به صورت کلی ۱ تا ۱.۵ ساعت است. ایمپلنت دندان در ۲ تا ۶ ما قابل انجام بوده و در صورتی که مراجعه کننده مربوطه از سلامت دهان و دندان به صورت کامل برخوردار نبوده یا بیماری‌های زمینه‌ای داشته باشد امکان داشته تا این بازه زمانی طولانی‌تر شده و حتی تا ۱ سال نیز طول بکشد.

   به صورت کلی مدت زمانی نیز لازم بوده تا مراجعه کننده پس از انجام این عمل تا مرحله نصب روکش ایمپلنت دندان صبوری به خرج دهد. بازه زمانی معمول به صورت تقریبی ۲ تا ۴ ماه است. این افراد پس از این مدت زمان مشخص به مطب یا کلینیک مربوطه مراجعه کرده و برای تکمیل جلسات نصب روکش لازم است تا ۲ الی ۳ جلسه حضور داشته باشند. گاهی جلسات در مدت ۳ هفته نیز تکرار می‌شود.

این موضوع که ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان می‌برد تنها اهمیت نداشته؛ بلکه این اشخاص ناچار به تحمل دردهایی پس از این عمل خواهند شد. درد ایمپلنت دندان ۷ الی ۱۲ روز گریبان این افراد را گرفته و پس از گذشت این بازه زمانی مراجعه کنندگان مربوطه می‌توانند لبخندی رضایت بخش را پس از کاشت ایمپلنت تجربه نمایند.

از این رو مراجعه کنندگان می‌توانند در سریع‌ترین زمان در جهت کاشت ایمپلنت دندان‌های خود برنامه ریزی کنند. این که ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان می‌برد با روش‌های مورد استفاده پزشکان نیز در ارتباط است. برخی از افراد به سبب محدودیت زمان یا عجله‌ای که جهت کاشت ایمپلنت داشته تمایل دارند تا هرچه سریع‌تر در خصوص این عمل اقدام کنند. ایمپلنت فوری به صورت تقریبی در بازه زمانی ۲ هفته الی ۱ ماه قابل انجام است.

مشاوره رایگان دندان توسط دکتر قاسمی

لطفا در صورت تماس با مطب ذکر کنید که از طریق سایت تماس گرفته اید

دندانپزشکی دکتر سیروس قاسمی

عوامل موثر بر افزایش مدت زمان ایمپلنت دیجیتال دندان

انجام عمل ایمپلنت دیجیتال از جهات بسیاری قابل بررسی است. یکی از مواردی که مطلوب مراجعه کنندگان بوده تعداد جلسات است. برای آن دسته از افرادی این موضوع اهمیت داشته که ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان می‌برد. 

مدت زمان انجام ایمپلنت دیجیتال به صورت تقریبی در کمتر از ۶۰ دقیقه قابل انجام است. با این وجود بازه زمانی اشاره شده با توجه به مهارت و تبحر دندانپزشکان و ابزارهای پزشکی در دست آن‌ها دستخوش تغییر می‌شود. از طرفی هرچه تعداد ایمپلنت بالاتر در حفره دهان بیمار قرار داده شود مدت زمان انجام آن نیز بیشتر خواهد شد.

روند بهبود در روش ایمپلنت دیجیتال سریع است و عوارض کمتری را برای مراجعه کنندگان به همراه دارد. کوتاه بودن مراحل درمان در این روش موجب شده تا اشخاصی که با محدودیت زمان مواجه هستند به این راه حل نیاز داشته باشند. ناحیه انجام عمل نیز اهمیت دارد. به صورتی که اگر محل قرارگیری پیوند از پیچیدگی کمتری برخوردار باشد پزشکان با سرعت بیشتری در طول مدت تقریبی ۲۰ دقیقه کاشت ایمپلنت را انجام می‌دهند، این افراد می‌توانند با تحمل درد کمتر و دوره نقاهت کوتاه‌تر در مدت زمان کوتاه به نتیجه دلخواه خود دست پیدا کنند. 

از طرفی عوارض شایعی که این روش به دنبال دارد به این مسئله که ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان میبرد نیز بستگی دارند. ممکن است که مراجعه کنندگان در حین عمل جراحی تا بهبودی کامل صبوری نکنند. به این سبب که ایمپلنت دیجیتال در مدت زمانی کوتاه انجام شده فرصت کافی به مراجعه کننده مربوطه نخواهد داد تا دوره درمان خود را به صورت کامل سپری کند، ایمپلنت‌های دندانی ممکن است که کیفیت لازم را نداشته باشد؛ چرا که مراجعه کننده این فرصت را به استخوان ناحیه جراحی نداده تا به استحکام و ثبات کامل برسد. از این رو ایمپلنت دندان پس از گذشت مدت زمانی شل شده و ممکن است که در نهایت این افراد نیاز به کاشت مجدد داشته باشند.

  • مهارت دندانپزشک
  • تجهیزات مورد استفاده 
  • تعداد ایمپلنت‌ها
  • پیچیدگی ناحیه جراحی
  • وضعیت سلامت عمومی بیمار 

مدت زمان ایمپلنت دیجیتال

شرایط لازم برای انجام ایمپلنت دیجیتال

افرادی که جهت کاشت ایمپلنت دیجیتال به مطب یا کلینیک مراجعه می‌کنند باید از شرایطی برخوردار باشند. در وهله اول این افراد لازم است تا از سلامت دهان و دندان خود اطمینان حاصل کنند. بیماری‌هایی نظیر دیابت موجب شده تا طول درمان افراد پس از انجام عمل طولانی شود.

این که ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان می‌برد نیز به شرایط سنی و سلامت بیماران بستگی دارد. هرچه این افراد از سلامت کامل دهان و دندان برخوردار باشند می‌توانند در مدت زمان کوتاه‌تری کاشت ایمپلنت خود را انجام دهند.

کاشت ایمپلنت‌های دندان به عنوان طولانی‌ترین بخش عمل جراحی به شمار می‌رود. انجام این امر به تنهایی ۱ تا ۲ ساعت زمان بر است. دندانپزشکان برای انجام این عمل از دستگاه‌های پیشرفته‌ای بهره برده تا سرعت کار را بالا ببرند. استفاده از تصاویر دیجیتالی پیشرفته موجب شده که روند جراحی در بازه زمانی کوتاه انجام شود.

مدت زمان مراحل ایمپلنت دیجیتال

 انجام ایمپلنت دیجیتال از مراحل مشخصی پیروی می‌کند. در گام اول اسکن سه بعدی از حفره دهانی اهمیت دارد. دندان پزشک به اطلاعات دقیقی از ابعاد و وضعیت استخوان و فک نیاز دارد. مدت زمانی که این اطلاعات به دست آماده به صورت حدودی ۱۵ تا ۳۰ دقیقه است. انجام این مرحله این امکان را به پزشک مربوطه می‌دهد تا ایمپلنت را به طور دقیق و متناسب با زاویه فک و استخوان به کار ببرد.

در مرحله بعدی دندان پزشک از اطلاعات اسکن شده بهره برده و برای قالب گیری آماده می‌شود. این که قالب گیری در ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان می‌برد نیز به مهارت و تبحر آن شخص بستگی دارد. متخصص ایمپلنت پس از گذراندن مدت زمانی به تقریب ۶۰ تا ۹۰ دقیقه در مرحله قالب گیری خود را جهت کاشت آن در حین عمل جراحی آماده می‌سازد.

استفاده از دریل این امکان را به دندان پزشک داده تا استخوان فک را به راحتی بتراشد. پایه ایمپلنت در این قسمت به مدت زمان ۱۰ تا ۲۰ دقیقه قرار داده می‌شود . به طور کلی نیاز به زدن بخیه در این مرحله احساس نمی‌شود. چرا که کاشت پایه ایمپلنت عملی دقیق و حساب شده بوده و تا حد امکان پزشکان این قسمت را با صرف دقت و توجه لازم انجام می‌دهند.

 مراجعه کنندگان به مدت زمان ۸ تا ۱۲ هفته موظف بوده تا انتظار بکشند. این بازه زمانی برای جوش خوردن پایه ایمپلنت ضروری است. پس از این مرحله مراجعه کننده محترم به مطب یا کلینیک مربوطه جهت انجام مراحل نهایی مراجعه می‌کند.

 نصب روکش ایمپلنت در مرحله انتهایی کار صورت گرفته و نتیجه‌ای منحصر به فرد را برای شخص رقم می‌زند. انجام این مرحله در ۱۰ الی ۶۰ دقیقه قابل انجام است. لبخندی زیبا نتیجه نهایی این عمل بوده که به مراجعه کنندگان عزیز هدیه داده می‌شود.

طول عمر ایمپلنت دیجیتال

 جدا از این که ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان می‌برد طول عمر آن نیز اهمیت دارد. طول عمر مفید ایمپلنت‌های دیجیتال به طور کلی ۲۰ تا ۲۵ سال است. مدت زمان مشخص شده به مراقبت و نگهداری افراد بستگی دارد. هرچه نحوه نگهداری مراجعه کنندگان مناسب‌تر باشد ایمپلنت کاشته شده آن‌ها دوام و ماندگاری بالاتری دارد.

یکی از متداول‌ترین سؤالات مراجعه کنندگان این است که ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان می‌برد. این روش که به عنوان یکی از سریع‌ترین روش‌های کاشت ایمپلنت شناخته شده در مدت زمان ۱۵ تا ۳۰ دقیقه قابل انجام است. در حالی که دندان پزشکان برای انجام ایمپلنت معمولی موظف بوده تا چندین ساعت را صرف این روش کنند.

نتیجه نهایی ایمپلنت دیجیتال

 ایمپلنت دندان با وجود آن که ممکن است در بازه زمانی چند ماه تا حتی یک سال طول بکشد اما نتایج منحصر به فردی را برای مراجعه کننده رقم خواهد زد. با این وجود این موضوع که ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان می‌برد یا نحوه انجام این عمل به چه صورتی است بستگی به پزشک و استفاده آن شخص از ابزارهای مورد نیاز دارد.

 جمع‌بندی
همانطور که در این مقاله بررسی کردیم؛ اینکه ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان می‌برد به مراحل انجام آن بستگی دارد، اما لازم است بدانید که با وجود طولانی بودن مدت زمان کاشت ایمپلنت، استفاده از روش دیجیتال در مقایسه با سایر روش‌ها، در مدت زمان کوتاه‌تر و با استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌های روز جهان انجام می‌شود.

مشاوره رایگان دندان توسط دکتر قاسمی

لطفا در صورت تماس با مطب ذکر کنید که از طریق سایت تماس گرفته اید

دندانپزشکی دکتر سیروس قاسمی

سوالات متداول

چه عواملی بر مدت زمان ایمپلنت دیجیتال تاثیر است؟

عواملی مانند تعداد ایمپلنت‌ها، وضعیت استخوان فک، سلامت عمومی بیمار، نوع مواد استفاده شده و مهارت دندانپزشک بر مدت زمان ایمپلنت دیجیتال تاثیرگذار هستند.

جراحی کاشت ایمپلنت به طور معمول بین 30 دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد، البته این زمان بسته به تعداد ایمپلنت‌ها، پیچیدگی جراحی و مهارت دندانپزشک می‌تواند متفاوت باشد.

بیماری‌هایی مانند دیابت، بیماری‌های لثه و برخی بیماری‌های سیستمیک می‌توانند روند بهبودی را کند کرده و مدت زمان ایمپلنت را افزایش دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *